Om pustenerden

Om pustenerden

Hei, jeg er en Sveitser som bor i Trøndelag. Etter et par år i Norge oppdaget jeg fridykking i 2010. Dette var en helt ny verden som åpnet seg for meg. Jeg ble både bedre kjent med sjøen og meg selv. Interessen for sporten ble til en CMAS*** fridykking sertifisering i 2013, CMAS** apnea sertifisering og en CMAS fridykking instruktør i 2018.

 

Om pustenerden

Gjennom fridykking og min interesse for stressmestring oppdaget jeg Breatheology-metoden og andre metoder relatert til den moderne bevistpustingsbevegelsen som Wim Hof Metoden og Oxygen Advantage. I 2021 fikk jeg anledning til å bli med på et Breatheology instruktørkurs med Stig Severinsen. Dette er noe jeg ønsket å kunne formidle videre til andre. Alle kan benytte seg av disse teknikkene i sin hverdag.

 

Om pustenerden

Siden 2021 har jeg hold workshop i Trondheim både for fridykkere og andre pust-interesserte. Noen hørte om bevisstpusting og var nyskjerrige, mens andre ønsket å satse på egen helse eller ytelse. I 2022 sammen med NKSS Laget arrangerte vi et foredrag om pust og kristendom for NTNU studenter. I 2023 sammen med eFiKS Gaming på Stjørdal arrangerte vi vår første bootcamp for tenåringer. Vi brukte gaming, pusteteknikker og biofeedback teknologi for å øke stressmestring hos barn.

Bevisstpustingsbevegelsen er i rask utvikling. Forskere, professionnelle utøvere, og fagfolk innen helse og psykiatri satser på denne tradisjonnelle kunnskapen. Denne kommer fra alle tider, kulturer og religioner i verden. Gjennom Pustenerd ønsker jeg å fortsette å lære og tilgjengeliggjøre det fremste innen bevisstpusting.

Powered by Cornerstone