Breatheology metoden

Breatheology metoden er utviklet av av 4 ganger verdensmester i fridykking og verdensrekordholder Stig Severinsen. Metoden bruker en dynamisk verktøykasse med pusteteknikker sammen med meditasjon og visualisering.
Breatheology metoden

HVA ER BREATHEOLOGY?

Breatheology er et fantastisk sett av verktøy og teknikker fra tre spesifikke områder:

  • Kunsten og vitenskapen om pustestyring og yoga
  • Forskning på menneskelig fysiologi og nevrologi
  • Moderne sportstrening og FLOW-psykologi

Gjennom opprettelsen av Breatheology-metoden utviklet Stig et transformasjonsrammeverk for å dele sin kunnskap og intuitive forståelse av disse verktøyene på en måte som kan komme alle til gode.

I Breatheology fokuserer vi på å bruke riktig pusteverktøy til rett tid på riktig måte!

Du kan lese mer om metoden på breatheology.com/the-breatheology-tools

ER BREATHEOLOGY RIKTIG FOR DEG?

Breatheology metoden

Pustenerden brutkte metoden for å bli en bedre fridykker. Metoden har gode verktøy for deg som ønsker å holde pusten lengre. Men Breatheology er for alle, enten du har erfaring innen fridykking, eller ikke. Fridykker krever en høy grad av stressmestring, å slape av i en ubehaglig situasjon.

Disse verktøy er for deg som er nyskjerrig og ønsker å optimalisere din egen kropp, men det er også for deg som ønsker nye verktøy for å mestre stress og angst i hverdagen. Mange plages av disfunksjonel pustemønster og kroniskstress. Bevisstpusting hjelper å få en bedre pust i hverdagen. Forbedrer du litt hver av de 20.000 pust du tar hver dag, kan det ha en stor effekt på din fysisk- og mentalhelse.

Metoden har vært undervist til tusenvis av studenter over hele verden - fra olympiske utøvere, stressede forretningsfolk, Navy SEALs til mennesker med PTSD, Lyme-sykdom, post-polio til barn og helt "normale" mennesker.

Du kan lese mer om Breatheology metoden på https://www.breatheology.com/the-breatheology-tools/

Powered by Cornerstone