Breatheology workshop II - Avslapping etter ønske

 — 

I løpet av denne 6 ukers workshopen kommer vi til å øve på "Relax on demand" (som Stig pleier å si). Du vil lære teknikker brukt av 4 ganger verdensmester i fridykking og verdensrekordholder Stig Severinsen. Dette kan være nyttig for deg som driver med fridykking og ønsker å øke din bunntid, for å roe seg selv ned før krevende situasjoner (jobb, eksamner på skolen, konkuranser, angst og stressfulle situasjoner) eller for å hjelpe senke ned stressnivået i hverdagen.

Målet: Gjennom hver praksis lærer vi nye øvelser og får en bedre forståelse av vår egen fysiologi. I løpet av de 6 ukene med praksis skal vi forsøke å redusere oxygen forbruket i kroppen slik at vi trenger å puste kun 1 gang i minuttet. Ekstrem treg pusting er kun mulig om man mestrer både tankene og emosjonene sine.

Workshop informasjon:

Sted: RenBalanseNedre Bakklandet 58a

Teorikveld

Teorikvelden er påkrevd for deltakere uten tidligere Breatheology trening. 29. januar kl. 19.30 - 21:30.

Praksis

Deretter møtes vi 6 mandager fra kl. 20.10 til 21.15 på på følgende datoer :

  • 5. februar

Ingen trening den 12. februar

  • 19. februar
  • 26. februar
  • 4. mars
  • 11. mars
  • 18. mars, kl. 19:00 - 21:30 avslutning på Havet arena
    Vi skal bruke pusteteknikker sammen med kuldeeksponering. Vi leier en badstu på https://www.havetarena.no/ og skal ha tilgang til både kaldt og varmt. Det er ingen krav på erfaring med verken varme eller kuldeeksponering. Workshop prisen inkluderer tilgang til badstu.

Øving: Mellom hver praksis får du noen øvelser å jobbe med. Det anbefales å øve ca. 10 minutter 3 ganger i uka, men du bestemmer selv mengden av hjemmetrening mellom hver økt.

Utstyr: Ta med komfortable klær som ikke strammer rundt magen. Vi har yogamatter og blokk til utlån, men du kan ta med eget utstyr hvis ønskelig. Du kan også gjerne ta med et tynt teppe.

Powered by Cornerstone